Menukaart
Wafels | |
Wafel poedersuiker | € 4,00 |
Wafel met een bolletje ijs | € 5,25 |
Wafel warme kersen | € 6,00 |
Wafel warme kersen en ijs | € 7,25 |
Pannenkoeken | |
Pannenkoek naturel | € 6,00 |
Pannenkoek appel | € 7,25 |
Pannenkoek appel en rozijnen | € 7,75 |
Pannenkoek warme kersen | € 9,00 |
Pannenkoek spek of ham of kaas | € 7,50 |
Pannenkoek spek en kaas | € 8,50 |
Pannenkoek ham en kaas | € 8,50 |
Pannenkoek Hawaï | € 9,50 |
IJs | |
Bananasplit | € 6,50 |
Banaan, vanille en chocolade ijs, chocolade saus en slagroom | |
Dame Blanche | € 5,50 |
Vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom | |
Coupe aardbei (tijdens seizoen) | € 7,00 |
Aardbeien, vanille ijs, aardbeiensaus en slagroom | |
Tosti's | |
Tosti “Steen der wijzen” | € 6,50 |
Knapperige tosti met ham en kaas | |
Tosti "Geheime kamer" | € 8,50 |
Mozzarella, tomaat, rode ui, basilicum en pesto | |
Tosti "Gevangen in Azkaban" | € 9,50 |
Gerookte zalm, rode ui, roomkaas en mierikswortelsaus | |
Tosti "Halfbloed prins" | € 8,50 |
Ham-kaas tosti met bolognesesaus en Parmazaanse kaas | |
Broodjes | |
Broodje "Appie Baantjer" | € 7,50 |
Tonijnsalade met appel, augurk en gekookt ei | |
Broodje "Michel van Egmond" | € 8,50 |
Met gerookte zalm, roomkaas, rucola-sla en mierikswortelsaus | |
Broodje "Hugo Borst" | € 8,75 |
Met runder-carpaccio, pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola-sla en truffelmayonaise | |
Broodje "Arnon Grunberg" | € 8,50 |
Warm broodje met gebakken spekreepjes, ui en champignons, gegratineerd met kaas. | |
Broodje "Ester Verhoef" | € 9,25 |
Warm broodje met gebakken kipfilet in zoetzure saus en cashewnoten | |
Soepen | |
Soep van de dag! | € 6,50 |
Grote kom "David Baldacci" | € 6,50 |
Romige tomatensoep met basilicum en balletjes | |
Salades | |
Salade "50 tinten grijs" | € 15,50 |
Vissalade met gebakken- en gerookte zalm en garnalen | |
Salade "50 tinten donkerder" | € 14,50 |
Kipsalade met cashewnoten en zoetzure saus | |
Salade "50 tinten vrij" | € 14,50 |
Geitenkaassalade met noten, spekjes en honing | |
Salade "Christian Grey" | € 14,50 |
Salade met mozzarella, tomaat, basilicum en pijnboompitten | |
Salade "Anna Steel" | € 14,50 |
Carpacciosalade met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola-salade en truffelmayonaise | |
Alle salades worden geserveerd met brood en kruidenboter | |
Warme gerechten | |
Bordje "Uit de hoed van Calimero" | € 8,50 |
Versbereide uitsmijter of omelet met ham en kaas, geserveerd met brood of frites | |
Broodje "Meesterknecht" Gert Jacobs | € 8,95 |
Twee vleeskroketten of frikandellen met brood of frites | |
Broodje "Vechtlust" Fernando Ricksen | € 9,95 |
Onze huisgemaakte kip-champignon ragout met salade en frites | |
Bordje "Wesley Sneijder" Kees Jansma | € 13,50 |
Twee garnalenkroketten op brood met zoetzure saus | |
Burger "Robin Cook" | € 13,50 |
Hamburger van Iers rundvlees met sla, augurk, cheddarkaas, gerookte tomatenketchup en frites | |
Plate "Boogie" Michael Boogerd | € 12,50 |
Kibbeling in een kroket korstje met salade en frites | |
Plate "De rit van mijn leven" L. van Moorsel | € 15,50 |
Varkensschnitzel met champignon- of peperroomsaus, salade en verse frites of aardappel-wedges | |
Plate "Jaws" Peter Benchley | € 13,50 |
Scholfilet, salade en verse frites of aardappel-wedges | |
Plate "Basta" Marco van Basten | € 14,50 |
Pastaschotel van tagliatelle met zalm en garnalen in spinazieroomsaus | |
Plate "Mijn gevecht" Tomas Dekker | € 13,50 |
Spareribs met frites of aardappel-wedges, sauzen en salade | |